Aanmelding voortgezet onderwijs
huidige schooljaar 2023-2024

Veelgestelde vragen

Na het aanmaken van een account heb ik geen bevestigingsmail van de registratie ontvangen.
Het kan zijn dat u een verkeerd e-mailadres hebt ingevoerd waardoor u de mail niet ontvangt. Controleer het door u ingevulde e-mailadres of probeer het opnieuw op een werkend e-mailadres. Het bericht kan ook in uw spam box binnengekomen zijn.

Ik kan de ingevulde aanmelding niet meer aanpassen, maar ik heb van mijn kind verkeerde gegevens ingevuld (BSN, geboortedatum, wil graag in de klas bij, enz.). Wat moet ik nu doen?
U kunt een mail sturen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl. Graag in de mail de naam van uw kind en de naam van de VO school vermelden.

Ik heb geen onderzoek rapportage van de diagnose die gesteld is bij mijn kind. Wat moet ik nu doen?
We adviseren u de onderzoek rapportage op te vragen bij de instantie die dit heeft vastgesteld. 

Ik heb mijn kind aangemeld, maar we kiezen toch voor een andere school. Hoe kan ik mijn kind afmelden?
U kunt een mail sturen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl onder vermelding van ‘nieuwe aanmelding: afmelden’. Graag in de mail de naam van uw kind en de naam van de VO school vermelden.

Ik heb mijn kind al aangemeld. Nu wil ik een verhuizing doorgeven die plaatsvindt tijdens de periode van aanmelding en aanvang nieuwe schooljaar. Waar kan ik dit doorgeven?
U kunt een mail sturen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl onder vermelding van ‘nieuwe aanmelding: verhuizing’. Graag in de mail de naam van uw kind en de naam van de VO school vermelden.

Ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Mogelijk is een verouderde versie van uw Browser de oorzaak hiervan. Indien u deze gaat updaten zou het verholpen moeten zijn. Verder verwijzen wij u naar de website http://www.alleinternetbrowsers.nl/. Hier staat een overzicht van alle browsers (inclusief de download links).

Ik heb mijn aanmelding verstuurd, maar geen ontvangstbevestiging gekregen. Wat moet ik nu doen?
Het bericht kan in uw spam box terecht gekomen zijn. Indien u ook daarin geen ontvangstbevestiging hebt ontvangen, kunt u een mail sturen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl. Graag in de mail de naam van uw kind en de naam van de VO school vermelden.

Ik krijg een foutmelding en kan niet verder, wat nu?
U kunt een mail sturen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl met daarin de volgende gegevens: Inlognaam, browser, browserversie en wat u deed toen de foutmelding optrad. Ook kunt u, indien mogelijk, een print-screen meesturen. Onze systeembeheerder kan hierdoor het probleem verhelpen.

Wat zijn de contactgegevens van Openbaar Onderwijs Groningen?
Adres:
Leonard Springerlaan 39,
Postbus 744, 9700 AS GRONINGEN

E-mailadres:
aanmeldingenvo@o2g2.nl

Telefoonnummer:
050-3210360